Remember GIRL POWER

_MG_0363_MG_7958_MG_6320_MG_6322

Fordelen med å være heime å redigere bilder er at eg kan ha lunsj-gjester på besøk. Ulempen er at eg innimellom går på veggen av å jobbe i samme leilighet som eg skal ha fri i. Mitt mål for 2014 er å leige meg eit kontor med masse vinduslys. Sånn, no har eg sagt det høgt, og må leve opp til det.

Tenkte eg skulle dele spelelista eg har høyrt mest på i heile vinter, den er her. Den begynte med at eg la til Shy Girls- Second Heartbeat i høst, og iløpet av vinteren har eg lagt til ennå meir halv-sleezy musikk. La nettop til MØ- Say you’ll be there, så no tenker at eg lista er offisielt ferdig og klar til og sendast ut i verden. Værsågod, her har du min vinter og din vår.

One thought on “Remember GIRL POWER

  1. kontor høres lurt ut! jeg går muligens inn i frilanstilværelsen fra høsten av, og har aldri likt å jobbe hjemme, så det kan bli interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.