H+H

_MG_4250_MG_4294
No vil eg vise litt bilder frå mitt bryllup! Alle bildene er tatt av Miriam Brenne Karlsen. Er så fornøgd og takknemlig for alle desse bildene. Me gifta oss 23. mai, som var den finaste vårdagen i år. Heilt sant. På morgonen inviterte me forlovarar på frukost, og så gjorde me oss klare alle saman heime. Eg hadde brudekjole frå H&M Conscious, krølla mitt eige hår og sminka meg sjølv. Har faktisk aldri følt meg så fin som den dagen. Trur ikkje det egentlig hadde så mykje med korleis eg faktisk såg ut, det var berre ein følelse av å være veldig tilfreds. Caroline hadde med ein overraskelse til meg, som var eit diadem eg fekk låne frå Gaggu Vintage. Det var godt å ha ein rolig morgon heime, det fjerna alt av nerver og stress. Og veldig rart å våkne opp, gå på butikken og handle croissantar og kunne sei at i dag skal me gifte oss.
_MG_4219_MG_4503_1
_MG_4342
_MG_4426_MG_4434
_MG_4477_MG_4665

Så kom svigers for å køyre oss til Øverland Gård. Der hadde me både middag, vielse og fest. Det var litt viktig for meg å ha alt på samme plass, litt for å sleppe stress og for å gjere det lettare for gjestene.
_MG_4763
Svigermor hadde laga brudebukett og av liljekonvall, som eg var veldig, veldig glad for.
_MG_4911_MG_4840

Me tok bilder i skogen og i eplehagen til Øverland Gård medan gjestene var i ferd med komme. Har så masse fine bilder frå dette at eg klarar ikkje velge blant dei. Er så glad for at Miriam kunne ta bildene, det var veldig avslappa og ikkje minst gøy. No har me bildene for alltid, og eg hadde aldri klart å hugse følelsen like bra uten desse. Eg er forresten gravid på desse bildene også, sjølv om eg ikkje visste det sjølv ennå. Syns det gjer dei ekstra, ekstra fine.
_MG_5080_MG_5136
_MG_5244_MG_5293
_MG_5308
_MG_5378_MG_5305
_MG_5466
_MG_5616

Så kom gjestene og det blei snart tid for middag. Me starta middagen halv fire og var ferdig til bords rundt halv sju, med god hjelp frå vår dyktige toastmaster. Me hadde lyst å bli ferdig med middagen så tidlig som mulig. Siden eg har vore fotograf i veldig mange bryllup måtte eg vri og vende litt på tradisjonane for å ikkje føle at eg var på jobb. Derfor hadde me vigsle på kvelden og middag på ettermiddagen. Pluss at festen blei litt lenger slik at me kunne få snakka meir med alle gjestene. Kan absolutt anbefale å snu litt på tradisjonar få å få dagen slik som ein vil. Klart det er lov!
_MG_5684
_MG_5580_1_MG_5591
_MG_6291

Me hadde tapas til middag, og partyhatt var dresscode. Og det blei masse, masse grining.
_MG_5815_2
_MG_5870
_MG_5989_MG_5944
_MG_6239
_MG_6275
_MG_6079_MG_6108
_MG_6146_MG_6148
_MG_6248
_MG_5730_MG_5857
_MG_6324
_MG_6277_1
_MG_5739
_MG_5792

No blei det masse bilder her, så eg kan lage eit nytt innlegg seinare med bilder frå vigsla og festen. Om nokon lurar på planlegging og andre bryllupsrelaterte ting er det berre å spørre!

Alle foto: Miriam Brenne Karlsen

17 thoughts on “H+H

 1. amagad! etter mitt eige bryllup er eg som eit åpent bryllupssår som må grina av alt bryllupsrelatert. SÅ SJUKT FINT. åh. må berre elska det når folk gjer det på sin eigen måte og akkurat som dei vil ha det. gjer meg så glad.

 2. Gratulerer med bryllup og graviditet – nyt all kjærleiken og vissheten om at enda meir og enda større kjærleik kjem i Februar ☺️

 3. Ååå, for nokre fine bilete! Byrja nesten å grine berre av å sjå dei, alle ser jo så glade ut. Har fulgt deg sidan Kval- og actionfilm tida, og eg kan med handa på hjartet seie at du aldri har sett så fin ut som der! Nesten så ein ser at du er gravid allereie, du stråla! Magiske bilete. Fekk lyst å gifta meg, eg no.

 4. Så utrolig fine bilder, Heidi! Så ut som en helt magisk dag! Helt enig at det er ekstra ekstra fint at du hadde en skatt og hemmelighet som du ikke en gang selv visst om, i magen. Du er en vakker dame. Og dere er et flott par! Likte spesielt godt bilde av deg som tar på deg øredobber og bilde av dere når dere ser på hverandre og ler. Mykje kjærleik og lukke.

 5. Du er så vakker, og dette må være de aller fineste bryllupsbildene jeg har sett. Jeg er veldig forelska om dagen, men også i et veldig tvilende tankemønster. Er vokst opp med foreldre som aldri giftet seg og skilte lag da jeg var barn, og synes dette med ekteskap er noe litt fremmed. Det hadde vært så spennende å lese dine tanker om dette med kjærlighet, ekteskap og forpliktelse, hvorfor man gifter seg, og hvor ideen om å gifte seg kommer fra? Er det et ønske som kommer innenfra, eller er det formet av forventninger fra de rundt? Gratulerer så mye, både med ekteskap og graviditet! Fantastisk!

 6. Egentlig burde jeg ha kommentert på alle de fine innleggene dine fra den siste tiden, men det ble så mye enklere å ta det hele ett sted, siden det også ble litt langt (og det var på grunn av dette innlegget jeg bestemte meg for at jeg bare MÅTTE skrive til deg):

  Du kjenner ikke meg, men jeg har selv fulgt deg så lenge jeg kan huske, da det fortsatt var Kval & Actionfilm, og på mange måter føler jeg at jeg kjenner deg litt, fordi du har vært så snill å dele litt av livet ditt her på internett og på mange rare måter så blir man glad i disse menneskene man leser om på nettet og som man har fulgt i så mange år.

  Jeg vil bare gratulere deg og Henrik med bryllup og barn på vei og alt! Selv sitter jeg å sipper over de fantastiske bildene fra bryllupet ditt og er helt rørt, enda jeg aldri har møtt deg før. Du er bare en så fantastisk person og jeg vil takke deg for at du begynte å skrive på internett og delte alle de magiske historiene dine, om livet generelt, kjærlighet, feminisme. Du var en av mange som fikk meg til å dykke ned i den store jungelen av feminisme og er så ufattelig takknemmelig for det den dag i dag. Og ikke minst er jeg takknemlig for Parissyndromet, boka som jeg leste da jeg en av de ufattelig mange gangene prøvde å komme over denne franskmannen som jeg fortsatt (neste tre år etterpå) ikke er kommet over. Det jeg prøver å si er at du er så bra og takk for at du er det mennesket du er og ikke minst; Gratulerer så vanvittig mye til dere begge. Dere er magiske <3

 7. Hei Heidi!

  Du kjenner ikke meg, men jeg lurte på om du hadde solgt kjolen din? jeg er på desperat jakt etter denne kjolen til mitt bryllup, og prøver alle muligheter 😉
  Du var nydelig!! 🙂
  Stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.