Brudekjole, ballkjole, underbukse, naken.

_MG_3188
_MG_3179
Eg er jo på brudekjolejakt, og det er eit merkelig univers å dykke inn i. Eg, Caroline og Karina var på UFF ein dag og prøvde vintage brudekjolar, der har dei nettop tatt inn ein del. Ingenting som funka for meg, det blei litt mykje puffarmar og rare slep. Men det var veldig gøy, og me fekk blod på tann og begav oss vidare til ein klassisk brudesalong og massive tyllskjørt og tubetoppar. Eg har aldri skjønt greia med lange slep og vonde korsett, men man veit jo aldri før man har prøvd. Heile greia med brudekjolar virkar litt absurd for meg, liksom betale 15 000 kroner for ein polyesterkjole med strass man nesten ikkje kan bevege seg i og som man føler man burde gå ned 5 kilo for å passe inn i. Eg forstår det ikkje. Men, det var gøy å prøve, eg følte meg ivertfall som ei prinsesse i kjolen eg prøvde, men eg følte meg ikkje som meg sjølv i det heile tatt. Eg følte ikkje at eg kunne bevege meg normalt, at eg skulle orke å tilbringe ein heil dag i eit lass av tyll. Eg får jakte vidare etter noko eg kan danse i, sitte i, søle på, samtidig som eg føler meg bra. Så no veit eg, ingen prinsessekjole på meg.

Uten navn-1

5 thoughts on “Brudekjole, ballkjole, underbukse, naken.

  1. Hva med å kjøpe en vintage kjole og få den sydd om av den skredder/sydame?

    Jeg skal gifte meg i september og skal faktisk sy kjolen min selv! Det frista med en mjuk tyllkjole fra Cecilie Melli men når jeg så på regnestykket var det lett å velge å prøve selv.
    Dritskummelt og gøy på samme tid 😀

  2. Jeg jakter på den samme typen kjole selv. Den som kan løpes i, danses i etter midnatt, spises masse mat og drikkes flere halvlitere med hjemmebrygget øl i hvorpå den fremdeles er klar for mer! Skulle du snuble over en gullgruve av slike kjoler så håper jeg du deler 🙂

  3. Fins ivertfall masse vintage brudekjolar på etsy! Litt skummelt å kjøpe uten å ha prøvd på forhånd, men det er ivertfall eit billig alternativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.